Werkwijze

rose_klimrek_400_logoWij maken de schoolfoto’s op die plekken waar de kinderen zich op hun gemak voelen. Dit kan zijn in de klas of op het schoolplein maar ook in de plaatselijke speeltuin. Uiteraard gebeurt alles in goed overleg met de leerkrachten. Onze foto’s zijn kleurrijk en vernieuwend. Wij fotograferen de kinderen zoals ze zijn, in hun omgeving, ongeforceerd en op een speelse manier. Wij werken uitsluitend met professionele reportage-fotografen die veel ervaring hebben op dit gebied.

Als ouder kunt u kiezen uit verschillende leuke foto’s van uw kind. Op onze website kunt u vervolgens een of meerdere fotopakketten met kwaliteitsafdrukken bestellen. Via een speciale link kunt u bovendien alle foto’s in hoge resolutie downloaden. U hoeft uw kind dus geen contant geld meer mee te geven naar school. Alle foto’s zijn snel en eenvoudig online beschikbaar via wwww.spotonfoto.nl.

Aangezien kwaliteit voor ons belangrijker is dan snelheid zullen onze fotografen net iets meer tijd nemen om de vernieuwende schoolfoto’s te maken. Neem vrijblijvend contact met ons op en informeer naar onze flexibele mogelijkheden. Als u kiest voor SpotOnfoto wordt niet alleen de verplichte schoolfotodag voor het kind een feest maar ook bent u verzekerd van professionele en natuurlijke foto’s.