Onze diensten

De fotodagen

Allereerst zullen er twee dagen worden ingepland voor de fotografie. Nadat deze bekend zijn en vast staan, zullen wij in overleg met de school een planning per dag doorgeven. Wij fotograferen tussen 1 maart en 15 november.

Gratis fotoreportage

Tijdens de twee fotodagen of op een andere dag biedt SpotOnFoto de school een gratis foto-shoot aan. Deze extra service verleent SpotOnFoto omdat het belangrijk is dat uw website er mooi en verzorgd uitziet. In overleg met u als school zal er worden besloten wat wij kunnen fotograferen in/op/van de school. Dit mogen mooie portretten van het team zijn of een leuke sfeerreportage van uw school. Dit is geheel gratis. Deze foto’s kunt u kosteloos en onbeperkt gebruiken op uw website. Indien wenselijk kan deze extra foto-shoot op een andere datum ingepland worden.

Mogelijkheden

Wij vinden het leuk als de kinderen met hun vriendje of vriendinnetje op de foto willen. Wij fotograferen ter plekke en kijken wat op dat moment leuk is. Op de website, onder fotopakketten kunt u wat voorbeelden zien die wij in de verschillende pakketten aanbieden. Uiteraard zal de pasfoto voor uzelf als ouder en voor opa en oma niet ontbreken.

Online inloggen

De kinderen krijgen ieder een brief met eigen inlogcode mee. Met deze unieke code kunnen de ouders via www.spotonfoto.nlinloggen en snel en probleemloos hun bestelling in orde maken. Omdat de foto’s er heel anders uit gaan zien dat u gewend bent, zijn wij er van overtuigd dat onze kwaliteit/prijs verhouding zeer de moeite waard is.

Inloggen kunt u hier.